Program de loialitate

Doriți să știți cum gândim pentru clienții noștri loiali? Sunteți în locul potrivit!


Ne face plăcere să vă facem să fiți fericiți. Am reflectat mult timp asupra tipului de sistem de loialitate pe care să-l introducem astfel încât să vă placă cât mai mult. Transparența și simplitatea sunt foarte importante pentru noi, așadar am stabilit următoarele reguli:

  • Programul de loialitate vă permite să acumulați puncte, pe care le puteți schimba ulterior pentru reduceri în bani.
  • Pentru a primi punctele noastre de loialitate la cumpărături, trebuie să fiți autentificat în contul dvs. Autentificați-vă în contul existent sau creați un cont nou.
  • Veți primi puncte de loialitate pentru achiziționarea produselor care indică în detaliu „puncte de loialitate:”.
  • Punctele vă vor fi atribuite atunci când vă vom trimite comanda. Dacă nu ridicați, returnați sau anulați comanda, punctele acumulate pentru aceasta vor fi anulate și pierdute definitiv.
  • Punctele acumulate pot fi utilizate la achiziționarea următoarei comenzi. În „coșul" nostru de cumpărături puteți decide câte puncte de loialitate acumulate doriți să folosiți pentru a obține reducere. Fiecare punct pe care îl folosiți va reduce valoarea comenzii dvs. -  dar o veți vedea în coș. ATENȚIE! Punctele pot fi utilizate doar pentru achiziționarea produselor care sunt incluse în programul de loialitate - acestea sunt cele pentru care acumulați puncte (au numărul de puncte indicat în informațiile despre produs).
  • Valabilitatea punctelor acumulate expiră după un an calendaristic de la momentul în care au fost atribuite contului dvs. Puteți vedea data la care fiecare punct a fost atribuit în administrarea contului dvs.


Ce spuneți? Foarte ușor, nu-i așa?