Returnare și schimb de produse

Returnare și schimb de produse


Dacă dintr-un motiv anume produsul achiziționat de pe site-ul www.sportshouse.ro nu ți se potrivește, nu te îngrijora. Ai la dispoziție 30 de zile pentru schimbarea produsului și 14 zile pentru returnarea acestuia. Respectă următoarele instrucțiuni:  

  1. Nu desprinde eticheta! - niciodată să nu desprinzi eticheta înainte de a testa produsul în mod corespunzător. Eticheta originală rămâne un avantaj mare pentru schimbarea produsului cu altul.
  2. Nu ezita să ne contactezi prin e-mail la adresa info@sportshouse.ro. Acest punct este extrem de important. Dacă curierul nu ne aduce coletul, noi îl putem căuta la oficiile poștale și procesul de returnare va fi semnificativ accelerat. Dacă nu ne informezi că ai de gând să returnezi produsul, nu putem optimiza acest proces. Dacă dorești să schimbăm mărimea produsului, informează-ne cât mai curând posibil cu privire la mărimea pe care dorești să o rezervăm pentru tine.
  3. Împachetează cu grijă produsul original și trimite-l la adresa sediului companiei - Sports House Slovakia, Nám. L. Novomeského 7, 040 01 Košice, Slovacia. Trimite produsul pe cheltuiala ta și niciodată prin ramburs. Însoțește coletul cu formularul completat din punctul 6.
  4. Vom verifica produsul după primire și te vom contacta ulterior. Dacă produsul nu a fost purtat, nu a suferit daune și are etichetele originale, îți vom trimite un nou produs pentru schimb. Dacă ai returnat produsul, îți vom transfera banii în contul tău bancar.
  5. Dacă cumpărătorul returnează doar o parte din comanda totală, iar valoarea produselor livrate scade sub valoarea care asigură livrarea gratuită, cumpărătorul este obligat să plătească costurile suplimentare de livrare.
  6. Formularul pentru renunțarea la contractul de cumpărare.


În Košice, 14 februarie 2023 - Sports House Slovakia s.r.o.